Пазарувай по категории
Интериорни решения Дом и градина Сребърна бижутерия Монети Ювелирни изделия Подаръци, Мода Здраве и красота Детски свят На промоция
| Tелефон 0894680550
Вход
Вход в профил
Забравена парола
Вход

Нов потребител?
Регистрация
Сравняване (0) | Любими (0) | Количка (0)
Нямате добавени продкути.
Как и в какъв срок ще получа поръчката си?

Доставките се извършват от куриерска фирма СПИДИ.
Тарифа на куриерската фирма:
https://www.speedy.bg/calculate/
за страната – срокът за доставка е до 3 работни дни;

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 12.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 12.00 ч., се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 5 работни дни.
ВНИМАНИЕ:
За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка – това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.
Цената на доставка включена в поръчката е до офис на Спиди.

Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката.Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.
ВАЖНО!
При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!Ако сте платили предварително по банков път , не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете пред куриера.
В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.Свържете се с нас незабавно на телефон: 0894680550 .

Клиент отказал се от поръчката си, която вече е изпратена, дължи сумата по куриерската услуга по изпращане и връщане, www.krasivko.bg може да изисква сумата по доставка по надлежния ред, описан от Българското законодателство.Сайта има право да отказва повторни поръчки, който са измамни или непотърсени без основателна причина с цел ощетяване интересите на доставчика.